Officesupport

Officesupport

Mijn naam is Annemarie Peters en ik help jou met veel plezier om weer tijd voor jouw onderneming te krijgen. Ik ben daarin flexibel en help jou graag om jezelf te richten op jouw passie.

Ik kan jou op verschillende manier helpen. Ik maak een website voor jou op maat, zodat deze voldoet aan jouw behoeften. Ben je altijd je visitekaartjes kwijt of ben je vergeten hoe laat je je afspraak had met de volgende klant? Dan maak ik met alle liefde een systeem voor jou waarin jij je visitekaartjes kunt opslaan. Je afspraken kan je hieraan koppelen. Zo heb je alles in een overzicht staan. Je kunt de gegevens zelf invullen. Wil je dit liever niet dan neem ik het graag voor jou uit handen.

Mijn systemen, en ook websites, zijn gericht op jou. Ik maak ze eigen zodat ze bij jou passen. Of dat nu in huisstijl is of in je manier van doen en denken. Voor jou moet het duidelijk zijn. Daardoor krijg je geen overbodige functies die je toch niet gaat gebruiken.

De techniek achter een website inspireert mij. Het is altijd in ontwikkeling en daarom blijf ik dit ook. Het is een levend geheel en dat maakt mij gelukkig.

Ze noemen mij ook wel de wandelende database, omdat ik veel kan onthouden. En een persoon die elke organisatie binnen zijn gelederen moeten hebben. Ik ben altijd bereid om te helpen. Ook jou!

Sed accumsan nisi et elit facilisis, id iaculis est ultrices.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Integer finibus tristique augue eu elementum. Morbi vulputate pellentesque arcu, sed suscipit arcu elementum quis. Quisque placerat ex id quam pulvinar, ut faucibus lorem viverra. Proin vitae urna quis turpis ultrices aliquam et sit amet nisi. Nunc varius urna nec purus maximus, quis tempor metus faucibus. Nam pulvinar semper luctus. Fusce vel sem ut neque fringilla vulputate eget eget nunc. Aliquam porta dolor ut nulla tristique, finibus condimentum purus facilisis.

Morbi vulputate pellentesque arcu, sed suscipit arcu elementum quis. 

– unknown